Ankara’da Bir Otomobilde 3 Kişi Ölü Olarak Bulundu!

Ankara’nın Ayaş ilçesinde bir aracın içinde 3 kişinin ölü olarak bulunduğu açıklandı.

Ankara’da Bir Otomobilde 3 Kişi Ölü Olarak Bulundu!

Olay Ankara – Ayaş ilçesinin Gökçebağ Mahallesi bölgesinde yaşandı. 06 Y 0820 plaka numarasına sahip bir araç yol kenarında park halinde duruyordu. Otomobilin durumundan şüphelenen vatandaşlar olayı jandarma ekiplerine ihbar etti. Kısa süre içerisinde bölgeye ulaşan jandarma ekipleri; araç içerisinde 3 kişinin yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Öğle saatleri itibariyle, yol kenarında park halinde bulunan 06 Y 0820 plakalı otomobilde, jandarmaya 43 yaşındaki Mehmet Gökdemir; 41 yaşındaki Satılmış Koç ile 41 yaşındaki Kurban Duran’ın cansız bedenlerine ulaşıldı. Otomobilin içerisinde 3 kişinin hareketsiz olduğunu fark eden vatandaşları olayı jandarma ekiplerine bildirmeleri üzerine jandarma ekipleri bölgeye gelerek; 3 kişinin hayatını kaybettiğini tespit etti.

Herhangi Bir Kesici Ya da Delici Alet İzine Rastlanılmadı

Olay yerine gelen jandarma ekiplerinin yaptığı tespitti; olay yerinde herhangi bir delici ya da kesici bir alete rastlanıldığı belirtildi. Ayrıca hayatını kaybeden 3 kişinin vücutlarında herhangi bir darp izinin de bulunmadığı ifade edildi. Öte yandan araçta yoğun bir egzoz gazı kokusunun geldiği ifade edilirken; olay yerinde çok sayıda alkol şişesinin de mevcut olduğu belirtildi. Yapılan incelemeler sonrasında araç içerisinde yaşamlarını yitiren 3 kişinin kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldığı ifade edildi.

Ekonomi Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.