Zuhal Topal acı haberi Bu acının tarifi yok diyerek duyurdu
Türkiye Kahramanmaraş'ta meydana gelen şiddetli depremlerin ardından yasa büründü.
Bilerce insan can verdi. Evler enkaz yığınına döndü. Enkaz altında arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.
Deprem felaketinde ünlü sunucu Zuhal Topal'ın akrabaları enkaz altında yaşamını yitirdi. Zuhal Topal acı haberi 'Bu acının tarifi yok' diyerek duyurdu.
Kahramanmaraş'ta 6 Şubat tarihinde meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremler Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa'da büyük yıkıma neden oldu. Deprem nedeniyle binlerce insan yaşamını yitirdi, şehirler enkaza döndü.
Zuhal Topal da tüm Türkiye'yi hüzne boğan depremde yakınlarını kaybettiğini duyurdu.
HEPİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN
Sosyal medya Instagram hesabından dayısı, kuzeni ve arkadaşını kaybettiğini duyuran ünlü sunucu, "Kurtarma ekibi dayım ve kuzenimin cansız bedenlerine ulaştılar. Acıma öfkem, yasıma geride kalanlar için umudum artık karıştı. Allah'ım yaşam savaşı verenlerini kurtulan tüm vatandaşlarımızın ve canla başla çalışan tüm ekiplerin yardımcısı olsun. Arayan soran herkese çok teşekkür ederim. Dualarım ülkem için. Hepimizin başı sağ olsun."
ACININ TARİFİ YOK
Yaşamını yitiren arkadaşıyla çektirdiği fotoğrafları da yayınlayan Zuhal Topal, "Bu acının tarifi yok! Giden her can bizim ama daha 2 ay evvel tüm hafta beraber sohbet ettiğimiz, hayatından geçtiğimiz gencecik dünya iyisi Levent'in kaybı yüreğimi dağladı. Allah'ım ailesine sabırlar versin. Rabbim yakınlarını kaybeden herkese güç, derman, sabır ihsan eylesin."
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.