Survivor'da Yaprak Dökümü Başladı
Survivor'da Yaprak Dökümü Başladı
Survivor'da Berdan Mardini ve Seçkin Piriler yarışmaya veda etti! İşte sebepleri
2023 yılı Survivor sonunda başladı. Bu seneki ekipte çok ilginç isimler bulunuyor. Yeni başlayan Survivor’da ilk günlerdeki adapte olma dönemini yoğun bir şekilde geçiren oyunculardan bazıları ada ortamına dayanamadı. Bu sebeple adaya veda eden oyuncular oldu.
Survivor’da Yaprak Dökümü
Survivor 2023'te ünlüler takımındaki yaprak dökümü devam ediyor. Ümit Erdim'in oylama sonucu elenmesinden sonra Berdan Mardini ve Seçkin Piriler de yarışmaya veda etti. Bir süredir Survivor'da sağlık sorunları sebebiyle oyunlarda yer almayan Berdan Mardini, adaya veda etmek zorunda kaldı. Mardini’den sonra Seçkin Piriler de adaya veda eden bir diğer kişi oldu. Piriler ada şartlarının kendisini çok zorladığı gerekçesiyle yarışmadan kendi isteğiyle ayrıldı. Survivor 2023'te geçtiğimiz salı günü konseyde yapılan oylamada Ümit Erdim'in yarışmaya veda etmişti.
Berdan Mardin’i Sağlık Durumu Sebebiyle Adadan Ayrıldı
Berdan Mardini bir süredir oyunlarda yer almıyordu. Mardini’nin neden oyunlarda yer almadığı merak konusu olurken sağlık sorunları nedeniyle Survivor'a devam edemeyeceği açıklandı. Acun Ilıcalı Mardini’ye yarışmacıya devam etmek isteyip istemediğinin sordu. Bu soruya Berdan Mardini gitmek istediği belirterek cevap verdi.
Seçkin Piriler Adaya Dayanamadı
Seçkin Piriler ise ada şartlarının kendisini çok zorladığını ve devam etmek istemediğini açıklayarak adadan ayrıldı. Bu kararının üzerine Piriler eleme gecesinde oy kullanamadı ve kendisine de oy atılamadı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.